BLOG

« Terug

ATS Transport: meer dan transport alleen

artikel-1-2-ats-transport.jpg04 okt

Als er een bedrijf is dat zijn klanten ontzorgt is het ATS Transport. Ze zetten zich niet alleen in voor allerlei soorten transport, maar nemen ook de logistiek van bedrijven uit handen. Bovendien zetten ze zich in voor een duurzamere wereld door gebruik te maken van groene vervoersmiddelen zoals aardgasauto’s. Zij willen hun unieke en innovatieve manier van werken verspreiden via Spredle.

Zeer ambitieus

Reporter Julia sprak met Hicham Zerhouni over zijn mooie bedrijf. Naar aanleiding hiervan heeft ze de teksten voor de website geschreven en de Spredle-teksten die via social media zullen worden verspreid. Uit alles blijkt dat Hicham zeer ambitieus is. Tien jaar geleden begon hij met één auto en nu is zijn bedrijf uitgegroeid tot een heel wagenpark.

Maatschappelijk verantwoord

“Door middel van onder andere Spredle willen we potentiele klanten laten weten dat wij ons onderscheiden door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We willen iets terugdoen voor de planeet en voor de mensheid. Daarom maken we bijvoorbeeld gebruik van duurzame auto’s en nemen we jongeren met een Wajong-uitkering in dienst”, aldus Hicham. Bij Spredle zijn we erg onder de indruk en enthousiast geworden van deze voortvarende manier van werken. We zullen ATS Transport online laten shinen!

Bekijk de website van ATS Transport

Labels
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven