BLOG

« Terug

Online marketing bureau RIFF en Spredle slaan handen ineen

Spredle-online-marketing-samenwerken-10.jpg24 nov

Arjan Roosenburg had al jarenlang het bedrijf ‘de Werkende Website’. Samen met zijn compagnon Marinus Vlot maakte hij passende websites voor het MKB. Tot er iets begon te knagen... “Ik kwam tot de conclusie dat we er veel tijd en energie in stopten, maar dat dit niet altijd een duurzame oplossing voor de ondernemer betekende. Op een gegeven moment denk je ‘Waar doe ik het voor? Wat laat ik achter en wat zijn de resultaten ervan?’ We boden vooral oplossingen voor vandaag, maar waren niet bezig met de toekomst”, legt Arjan uit.

Belang bij het succes van de klant

Arjan ging op zoek naar een manier waarop hij zijn klanten echt verder kon helpen. “Ik wilde geen leverancier meer zijn die iets oplevert, maar een partner. Iemand die de samenwerking aangaat en er belang bij heeft dat het voor de klant een succes wordt.” Een website is de basis. Die hadden ze. Maar om daar echt een succes van te maken is online marketing nodig. En dat is soms ingewikkeld. “Neem bijvoorbeeld SEO. De kosten kunnen flink oplopen, het is best lastig en er is geen garantie voor succes. Het werkte voor de ene klant wel, voor de andere niet. Ik had er steeds een rot gevoel bij als het voor een klant geen succes opleverde.”

Arjan Roosenburg, Creative Pilot

“Dit stelt ons in staat om echt iets voor onze klanten te betekenen. Om de maatwerk kennis van RIFF toe te kunnen passen op online marketing voor onze MKB-klanten.”

Samenwerken met Spredle?

Samenwerking met Frank Trienen van RIFF

Op zoek naar de oplossing wendden Arjan en Marinus zich tot een absolute specialist en collega-ondernemer. “Ik besloot Frank Trienen te benaderen.” Frank is de oprichter van Tribal, nu onderdeel van RIFF, een van Europa’s grootste Adwords-beheerders. Met 150 specialisten verzorgt RIFF dagelijks online marketing voor grote accounts. “Ik was benieuwd hoe hij tegen de MKB-markt aankeek. Hoe zijn maatwerk kennis onze klanten zou kunnen helpen. Frank vond onze ambitie en vraag heel interessant. We besloten de samenwerking aan te gaan en in een losstaand bedrijf aan de slag te gaan met een oplossing voor online marketing voor MKB-ers.” Dat werd Spredle. Vanuit RIFF geven we Spredle zoveel mogelijk inzichtelijkheid en kennis van online marketing. Op die manier kan Spredle hun klanten op een goede manier begeleiden in de basics van het online vindbaar zijn. Dit doen we door inhouse trainingen en dienen we als vraagbaak vanaf afstand.

Dave Driessen, RIFF

“Vanuit RIFF geven we Spredle zoveel mogelijk inzichtelijkheid en kennis van online marketing. Op die manier kan Spredle hun klanten op een goede manier begeleiden in de basics van het online vindbaar zijn.”

Samenwerken met Spredle?

Samenwerking interessant voor beide partijen

Door de samenwerking kwam de high end kennis van RIFF samen met de klantvraag van de Werkende Website. Arjan: “Dat is een fantastische verrijking voor ons. Dit stelt ons in staat om echt iets voor onze klanten te betekenen. Het is een unieke kans om maatwerk kennis van RIFF toe te kunnen passen op online marketing voor onze MKB-klanten.”

Doorgroeien en meebewegen

Een mooie samenwerking was ontstaan en Spredle was geboren. Maar de samenwerking heeft nog meer voordelen. “Ja, zo merken we dat klanten van Spredle, die doorgroeien, direct terecht kunnen in het netwerk van RIFF. En vice versa: RIFF krijgt regelmatig vragen van kleinere MKB-ers, die dan weer prima terecht kunnen bij Spredle. Mooi dat je elkaar zo kunt helpen.” We kunnen zo optimaal met de klanten meebewegen.

Samenwerken met Spredle?

Labels
Algemeen nieuws
Online marketing is samenwerken

« Terug

Scroll naar boven