BLOG

« Terug

SCO diensten: sociaal, commercieel en ondernemend in één

Over-onze-klanten_SCO_3.jpg25 okt

SCO diensten in Nieuwerkerk aan den IJssel neemt maatschappelijk verantwoord ondernemen heel serieus. Het bedrijf werkt overwegend met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Denk aan verstandelijk beperkten, mensen met psychische klachten, mensen die al jaren geen werk hebben, et cetera. Bij SCO diensten krijgen deze mensen de kans om weer deel uit te maken van de arbeidsmarkt. Hoe mooi is dat! Spredle nam daar graag een kijkje.

Positieve verhaal naar buiten brengen

Onze fotograaf maakte prachtige foto’s van de medewerkers die hard bezig waren in de wasserette en de textieldrukkerij. Onze reporter mocht ze zelfs persoonlijk wat vragen stellen. Hier zijn 6 interessante en mooie blogs uit voortgekomen.

Directeur Daan Broeder: “We zien de persoonlijkheid van onze medewerkers groeien. Dit positieve verhaal willen we graag naar buiten brengen. We doen dit onder andere met behulp van Spredle”

Socialmedia-kanalen

Wij zullen de 6 blogs over SCO diensten en haar medewerkers de komende maanden via verschillende socialmedia-kanalen verspreiden. Wil je ze lezen? Volg dan SCO diensten op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Je kunt je ook abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom het mooie bedrijf.

Bekijk de website van SCO diensten

Labels
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven