BLOG

« Terug

Zo shine je online!

Spredle-zo shine je online-1.jpg07 sep

Heb jij als mkb’er goede teksten en mooie foto’s op je website staan? Is je website up-to-date? Hou je een nieuwsblog bij? Verstuur je nieuwsbrieven? Ben je wekelijks actief op social media? Ben je goed vindbaar in Google? Het is begrijpelijk als je op deze vragen geen volmondige ‘ja’ kunt antwoorden. Mkb’ers hebben vaak weinig middelen om hun online marketing goed te regelen. Gelukkig is er Spredle om je te helpen.

Online marketing goed geregeld

“Shine online met jouw unieke verhaal”, zegt Suzanne Meijer, Spindoctor bij Spredle. “Dat is de boodschap die Spredle verspreidt.”  Spredle is een voordelige en handige alles-in-1 oplossing voor mkb’ers die hun online marketing goed geregeld willen hebben. We zullen in het kort vertellen hoe Spredle werkt.

“Als de eerste tekst online staat begint het gedeelte waar het uiteindelijk allemaal om draait: het online verspreiden van jouw mooie verhaal.”

Wat kost Spredle?

Brainstorm bij Spredle

Het begint allemaal met een effectieve brainstorm tijdens de Brainday. Deze wordt gehouden bij Spredle of op locatie. Tijdens deze creatieve en inspirerende dag vol workshops staat één vraag centraal: “Wie ben jij eigenlijk?” Aan de hand van deze vraag worden één of twee thema’s bepaald waarin jouw kracht als mkb’er naar voren komt. “Zo heeft Wijnprofessor bijvoorbeeld eerst een reeks teksten laten schrijven waarin het bedrijf zichzelf introduceert. Het volgende thema zal vermoedelijk gaan over de Rhônevallei. Het gebied waar het bedrijf de wijn vandaan haalt”, vertelt Suzanne uit.

Teksten en foto’s

Na de Brainday maak je een afspraak met de Reporter en de Picmaker. Aan hen kun je je verhaal vertellen. De Reporter schrijft op basis van jouw verhaal professionele teksten, die aan de regels van SEO voldoen. Zo worden ze sneller gevonden binnen Google. De Picmaker zal professionele persoonlijke foto’s maken van jou en je bedrijf. Zo wordt alles mooi in beeld gebracht. De Maestro, oftewel content editor, zal vervolgens alle teksten en foto’s in een aantrekkelijke opmaak gieten op jouw website.

Actief op social media

“Als de eerste tekst online staat begint het gedeelte waar het uiteindelijk allemaal om draait: het online verspreiden van jouw mooie verhaal”, zegt Suzanne. De Socializer schrijft de teksten voor social media. Vaak zijn dit kort maar krachtige oneliners. Vervolgens maakt de Maestro hippe en trendy socialmedia-posts. De bezoekers van jouw timeline zullen deze posts liken, sharen en natuurlijk de mooie artikelen op jouw website gaan lezen. Als Spredle ze eenmaal daar naartoe heeft geleid, zijn ze maar één klik verwijderd van de bestel- of contactknop. En dat is waar je ze uiteindelijk wilt hebben.

Wat kost Spredle?

Labels
Shine Online!

« Terug

Scroll naar boven