BLOG

« Terug

Een goed verhaal levert meer op

Spredle_Creative-content-Blog-9.jpg14 jan

Een goed ondernemersverhaal

Je hebt een ondernemersverhaal en een website. Maar hoe schroef je hier nou goede marketing op? Er zijn oneindig veel mogelijkheden, maar sommige daarvan lijken toch wel erg moeilijk of kostbaar te worden. Spredle helpt ondernemers bij het verspreiden van hun verhaal en het bereiken van de juiste doelgroep.

Organische groei versus goed verhaal

Als je eenmaal creatieve content hebt gemaakt, hoe verspreid je dit dan? En hoe groeit jouw community? Het verspreiden van een creatief verhaal kan op verschillende manieren. Een daarvan is via organische groei. Uhm, wat? Dat betekent het op eigen kracht groeien van een onderneming door het uitbreiden van productie en verkoop. Maar je kunt het magazijn vol hebben staan en alsnog niks verkopen. Klanten moeten het immers zien te vinden en dat lukt niet met een overvolle etalage.

Advertising gebruiken om te groeien? Investeer als ondernemer in het boosten van je ondernemersverhaal. Daar help je de klant mee vooruit.

Ik wil ook creatieve content!

Strakke vormgeving, waanzinnig aanbod

Spredle haalt de schappen leeg, ruimt de opslag op, snuffelt in de kasten en lades en kijkt op de bovenste planken. Wat geen waarde heeft voor het publiek mag weg. Waar vraag naar is blijft staan. Zo blijft er een strak vormgegeven winkel met een waanzinnig aanbod overeind. En die winkel, die moet zich vestigen op een A-locatie. In de marketing betekent dat zien en gezien worden; een prominente plek in de markt innemen. Met een goed verhaal.

Andere ondernemers jaloers maken

Natuurlijk kunnen we een sterke advertisingcampagne optuigen rond jouw onderneming. We kunnen snel van 0 iets maken met Google Ads en advertenties op Facebook en Instagram. Het voordeel hiervan is dat je heel snel een groot bereik kan hebben. Wanneer je echter stopt met advertising blijft er niets over. Het is dan ook belangrijk dat we ook duurzaam blijven bouwen aan resultaten op termijn met jouw creatieve ondernemersverhaal. Via boosten. Andere ondernemers jaloers maken met fenomenale mond-tot-mondreclame, een betrouwbaar imago en het vormen van een succesvolle community. Dáár maak je steeds vaker het verschil mee.

Je bent meer dan welkom om met Spredle samen te werken. No-nonsens marketing, eerlijk, betaalbaar en voor de lange termijn.

Ik wil ook creatieve content!
Download stappenplan ››

Labels
Algemeen nieuws
Creatieve content

« Terug

Scroll naar boven