BLOG

« Terug

Feijenoord: al bijna 60 jaar specialist in stralen en conserveren

Klantvdweek_Feijenoord_Foto1.jpg15 apr

Reinigen, inpakken, stralen, conserveren, adviseren: Feijenoord Straal- en Schildersbedrijf in Rhoon kan het allemaal. Niet voor niets voert het bedrijf al jarenlang opdrachten uit voor Rijkswaterstaat. Het bedrijf zorgt er onder andere voor dat sluizen en andere constructies rondom het water- en wegennet zo goed mogelijk worden onderhouden. Een grote, belangrijke verantwoordelijkheid.

Vernieuwde website

Feijenoord was al klant bij ons, maar de website had een opfrisbeurt nodig. In samenwerking met reporter Marianne, onze designers en maestro, hebben we er een mooi, overzichtelijk geheel van gemaakt. Maar daar is het niet bij gebleven. Wat Feijenoord dagelijks bewerkstelligt mag best wat meer aandacht krijgen, vindt managing director Nico Burggraaf. Daarom zijn we een Spredle-campagne gestart met als thema: System Engineering. Een nieuwe werkmethode, geïntroduceerd door VolkerRail, waar Feijenoord als vaste partner wordt beschouwd.

System engineering

Wat houdt System Engineering in? Vanaf nu worden alle gegevens van projecten direct in het D.A.T-systeem (Digitaal Aantonen & Traceren) gezet. Het tijdperk van handmatig rapporteren is over. De voortgangsrapporten kunnen nu direct uit het systeem rollen. Dit scheelt een hoop tijd. Ook zijn alle gegevens gemakkelijk terug te vinden in de database. Van losse mappen is geen sprake meer. Een ander voordeel is dat iedere betrokken partij (aannemers, medewerkers en opdrachtgever) de gegevens kan achterhalen. Hierdoor is er altijd duidelijkheid over de voortgang van het betreffende project. Inmiddels is het project 'De Waalbrug' opgestart en daarbij wordt dit systeem toegepast.

Volg Feijenoord op social media!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Feijenoord? Volg het bedrijf dan op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram. Hier verschijnen wekelijks interessante berichten. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief. Zo mis je niets! 

Bekijk de website van Feijenoord!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven