BLOG

« Terug

Complexe verkoopsituatie? Baan Vastgoed vindt de oplossing!

Klantblog_BaanVastgoed_Foto1.jpg17 jun

Verkoop van vastgoed gaat niet alleen over stenen. Het gaat over mensen. Soms hebben deze mensen zorgen over de verkoop van hun pand. Er zitten bijvoorbeeld trouwe huurders in, of de verkoop ligt gevoelig waardoor tact en discretie gewenst is. Gerard Baan van Baan Vastgoed wil deze verkopers graag helpen. Hij koopt het pand op basis van de wensen die de verkoper heeft. De verkopers kunnen hierdoor onbezorgd verder gaan met hun leven.

Een unieke case

Hoe verwerk je deze unieke case in een website? Dat was een mooie uitdaging voor ons. Baan Vastgoed is namelijk geen makelaar, maar ook geen opkoper. Waar de makelaar stopt omdat het teveel gedoe is en hij niet zelf de koper is, gaat Baan Vastgoed door. Na intensief brainstormen zijn we allemaal zeer tevreden over de website.

Half maart is de nieuwe website in de lucht gegaan. Het beeldmateriaal straalt direct vertrouwen uit en je kunt er ook een mooi, persoonlijk profiel van Gerard vinden. “Ik hoop dat mensen met vastgoedzorgen ons snel vinden, zodat ze er niet mee blijven rondlopen. Dat hoeft echt niet, er is zoveel mogelijk. Voor vrijwel iedere kwestie is er een oplossing.”

Hij hoopt daarnaast dat hij met behulp van de website samenwerkingspartners vindt die net als hij hulp willen bieden bij complexe verkoopsituaties. “We willen graag een duurzame relatie met deze specialisten aangaan, zodat we zo goed als mogelijk verkopers kunnen ontzorgen.”

Spredle-campagne

Gerard is ook begonnen met een Spredle-campagne. Hij heeft al een aantal verkopers blij gemaakt en wil deze verhalen graag delen. Houd zijn socialmedia-kanalen het komende jaar dus goed in de gaten. Je kunt je eveneens aanmelden voor zijn nieuwsbrief. Zo mis je niets! 

Bekijk de website van Baan Vastgoed Aanmelden nieuwsbrief

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven