BLOG

« Terug

Talkshow #2 - Ondernemen in de zorg

24 apr

Aan tafel met ondernemers uit de zorg. Arie van Tienhoven van Ortho Innovatief en Mauritz Vlot van La Mer.

KLIK en volg Spredle op 

Deze maand zitten we aan tafel met verschillende zorgondernemers. We spreken over hoe je in de zorg keuzes maakt over bijvoorbeeld je marketing: wie spreek je aan? Je hebt verschillende klanten, zoals zorgverzekeraars, doktoren en specialisten en ook de eindklant. Naar wie communiceer je op welke manier? Welke moeilijkheden zijn er? En welke dingen vind je het leukste om te doen?

Aan tafel met...

Arie van Tienhoven - Ortho Innovatief

Over Arie: Ik ben de oprichter van Ortho-Innovatief. Ik ben er aan begonnen omdat ik vond dat het anders moest. Er is een groep mensen die zorg nodig heeft en nu de dupe wordt van het huidige systeem van zorgverlening. Dat systeem is ook onnodig duur. Het kan anders! Door uit te gaan van de pathologie: je meer verdiepen in wat iemand heeft.
Over Ortho Innovatief: Ortho Innovatief laat kinderen en (jong)volwassenen zitten die daarbij (complexe ) klachten ervaren. Dit doen we op een bijzondere manier. We onderzoeken eerst wat er voor jou nodig is en werkt om goed te kunnen zitten. Pas daarna gaan we aan de slag met jouw zitoplossing.

Mauritz Vlot - La Mer Orthopedie

Over Mauritz: Mauritz Vlot, zoon van een meesterschoenmaker, realiseerde in 2005 zijn droom door een eigen bedrijf ‘in de schoenen’ te starten. Ambachtelijk werken en luisteren naar de klant zijn de belangrijkste uitgangspunten van Mauritz en zijn verweven met La Mer. Zijn werkwijze bleek aan te slaan: velen liepen reeds comfortabel en tevreden de winkel uit.
Over La Mer: La Mer maakt orthopedische schoenen, maar dan degene die niet lelijk zijn om te dragen! Het is al erg genoeg als je orthopedische schoenen nodig hebt. La Mer maakt het een stukje beter voor je. 'We gaan met u in gesprek over uw fysieke uitdagingen, uw wensen en maken uw schoenen in ons eigen atelier.'


Labels
- TALK / Talkshow

« Terug

Scroll naar boven