BLOG

« Terug

AIB Safetech: een goede beveiliging realiseren is een kunst op zich

3-Beveiligingsadvies-en-beveiligingsonderzoek.jpg18 mrt

Met alleen een alarminstallatie ben je er niet als je je organisatie effectief wilt beschermen. Het realiseren van een goede beveiliging is volgens Adviserend Ingenieursbureau Safetech een hele kunst op zich, waarbij maatwerk, vakmanschap en betrouwbaarheid belangrijke pijlers zijn. Bij Spredle zijn we aan de slag gegaan om de juiste manier te vinden hoe we deze visie zo goed mogelijk op de nieuwe website konden weergeven.  

Beveiligingsonderzoek

AIB Safetech kan organisaties geheel ontzorgen wat betreft beveiliging en voert regelmatig beveiligingsonderzoeken uit. “Tijdens een beveiligingsonderzoek testen we onder andere door middel van een fysieke penetratietest of een organisatie nog up-to-date is wat betreft beveiliging. Ook wordt de security awareness onder het personeel uitvoerig geanalyseerd”, aldus Giliam van der Weide RSE, consultant security & safety bij AIB Safetech.

-  Giliam van der Weide

"Met behulp van deze blogs willen we bij organisaties bewustwording creëren. Je loopt immers onnodig veel risico als er gaten zitten in de beveiliging en de security awareness onder het personeel laag is.”

 

Bewustwording

Naast beveiligingsonderzoek geeft het bedrijf beveiligingsadvies op maat en kun je er terecht voor informatiebeveiliging en brandveiligheid. Al deze diensten kun je uitvoerig bestuderen op de nieuwe website. Ook hebben we een Spredle-campagne opgezet. Reporter Eline heeft Giliam uitgebreid ondervraagd over beveiligingsadvies en beveiligingsonderzoek. Giliam: “Met behulp van deze blogs willen we bij organisaties bewustwording creëren. Je loopt immers onnodig veel risico als er gaten zitten in de beveiliging en de security awareness onder het personeel laag is.”

Blijf AIB Safetech volgen

Wil je meer weten over beveiligingsadvies, beveiligingsonderzoeken en security awareness? Volg dan de komende maanden de socialmedia-kanalen van AIB Safetech. Elke week komt er een interessante beveiligingstip voorbij op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.

Bekijk de website van AIB Safetech!

Labels
Algemeen nieuws
Klantverhalen

« Terug

Scroll naar boven