SPREDLE PLUG-IN

Boost your website or webshop with Spredle.

  • Jouw website + Spredle Pages
  • BLOG
  • Social Media
  • Adwords en social advertising

SPREDLE KOPPELEN AAN BESTAANDE WEBOPLOSSING

Met nieuwsbrieven en social media direct top-of-mind bij je klanten of meer beleving rondom jouw producten? Koppel in één klap een volledig contentplatform aan jouw huidige website of webshop. Inspredable!

Suzanne.gif

JOUW VERHAAL

Samen gaan we op zoek naar de kracht van jouw bedrijf. Welk verhaal is relevant voor jouw (potentiële) klanten en hoe breng je dit overzichtelijk en aantrekkelijk onder de aandacht?

Plug-In-Spredle.gif

SUCCESVOL

Ons succes is dat onze klanten en wij een gezamenlijk belang hebben. Kies voor een permanente marketingmachine van topkwaliteit voor een vast bedrag per maand!

Aandeslag.gif

TOP-OF-MIND

Wanneer je structureel relevante informatie deelt ben je top-of-mind bij jouw relaties. Hierdoor is de kans groot dat bestaande klanten meer gaan kopen en er nieuwe klanten bijkomen via mond-tot-mondreclame.

Plug-In.gif

Spredle-pages met CMS

Naast je huidige weboplossing installeren wij een BLOG-functionaliteit. Dit is een onderdeel van het Spredle Platform en op een later moment ook uit te bouwen tot volledige website.

Relatiebeheer.gif

Relatiebeheer

Beheer de contactgegevens van jouw relaties op één plek binnen het Spredle Platform.

Mailing.gif

Nieuwsbrieven

Vanuit het relatiebeheer verstuur je eenvoudig gepersonaliseerde, responsive nieuwsbrieven naar jouw relaties.

Support.gif

Servicedesk

Onze Servicedesk staat voor je klaar en helpt je graag telefonisch of via de e-mail wanneer je zelf met je website aan de slag gaat.

SAMENWERKEN AAN JOUW VERHAAL

Online marketing wordt steeds complexer en is niet door èèn persoon uit te voeren. Werk efficiënt samen met de beste mensen en de slimste tools. Dan wordt je iedere dag beter!

Meer over Spredle Timeline ››
Idea.gif

1. Bedenken

Weten wie je bent en waar je krachten liggen is de basis van effectieve marketing. Tijdens de Spredle Brainday brengen we jouw bedrijf in beeld en bepalen we de doelstellingen.

Create.gif

2. Maken

Op basis van een interview en een fotoshoot op locatie maken we een verzameling van aansprekende beelden en scherpe teksten voor de juiste doelgroep.

Publish.gif

3. Verspreiden

Daarna verspreiden we voor jou periodiek de gemaakte content via de juiste kanalen. Een nieuw kanaal? Geen probleem, wij volgen de trends.

Repeat.gif

Herhalen

Ieder half jaar bepalen we tijdens een Braindate samen een nieuw thema en delen we onze nieuwste inzichten voor meer online succes!

BASE 'N BOOST

Een goed fundament is onmisbaar om jouw totale weboplossing goed in te richten. Als de basis is neergezet zorgt de Spredle Timeline er voor dat je top-of-mind bent bij jouw netwerk.

Google-Mijn-Bedrijf.jpeg

Spredle Platform als basis

De Werkende Website is de basis van het Spredle Platform en is opgebouwd met een flexibel blok-design dat zelf is aan te passen en uit te breiden. Een website moet werken, mooi zijn en iets opleveren. Iedere dag. Om dit te kunnen regelen wordt ons platform en het blok-design continu verbeterd doormiddel van automatische updates.

Meer over Spredle Platform ››
Google-Analytics.jpeg

Gratis beheer Adwords en advertising

Om meer rendement te halen uit jouw Spredle Timeline bieden wij aanvullend de Spredle Booster aan. Graag zetten wij Google Adwords of advertising voor social media platformen voor je in. De eerste 300 euro per maand aan clickbudget beheren en optimaliseren wij GRATIS voor je. Een vliegende start!

Meer over Spredle Booster ››
Yvonne-Rietveld.png

Een prachtig geheel

Samen met mijn man Jaap zijn we erg prettig geholpen. Van een logo, huisstijl en een werkende website tot en met een social media training. Prettige samenwerking en een prachtig geheel!

Frank-de-Bot.png

Event volledig uitverkocht

Voor mijn exclusieve events zijn diverse websites naar tevredenheid gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van RIFF en Spredle is het laatste event volledig uitverkocht, chapeau!

Marjon-van-Iersel.png

Proost!

Wijnhandel Van Iersel is een familiebedrijf met wijnen van over de hele wereld die liggen pgeslagen in vooroorlogse kelders. Naast een prachtige website vertellen wij ook ons unieke verhaal met Spredle.

Plug in
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven