BLOG

« Terug

“Samen met collega’s sparren over klantvragen vind ik het leukst”

Sprede-Dave-OnlineMarketing-16.jpg05 jan

Het is weer tijd voor een nieuwe collega in beeld! Vandaag is het de beurt aan Dave. Hoe zien de dagelijkse werkzaamheden van onze SEO specialist eruit? Wat vindt hij leuk om te doen en wat juist minder leuk? Je leest het in dit nieuwe blog!

Dave woont samen met zijn Braziliaanse verloofde (!) in Schiedam. Naast trouwplannen zijn er ook verhuisplannen: binnenkort hopen ze te verhuizen naar een mooie eengezinswoning in Spijkenisse, de geboorteplaats van Dave. Naast werken vindt Dave het leuk om een film te kijken (thuis of in de bios), een boek te lezen, uit eten te gaan en zijn familie en vrienden te bezoeken. Als de maatregelen het toelaten natuurlijk.

Hoe lang werk je nu bij Spredle? En hoe ben je hier terechtgekomen?

“Sinds augustus 2017, dus nu inmiddels alweer bijna 4 en half jaar. Ik ben hier via een vriendin van me terecht gekomen. Zij liep een snuffelstage bij de Werkende Website (het andere bedrijf naast Spredle) en wist dat ik op zoek was naar een baan in de online marketing. Dus toen zij - een jaar later - via de social media van Arjan zag dat ze een Online Marketing bureau waren begonnen (Spredle), begon het kwartje te rollen en kwam ik in contact met Marinus.”

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

“Ik houd me met van alles bezig rondom de advertising en SEO. Zo zet ik verschillende campagnes op voor klanten, met (meestal) het doel om conversies te verhogen. Bijvoorbeeld het verkrijgen van meer offerte aanvragen, klanten die contact opnemen of een afspraak maken voor in de showroom.”

Sprede-Dave-OnlineMarketing-6

Wat vind je het leukst om te doen in je werk?

“Het leukst vind ik om samen met collega's te sparren over klantenvragen en te kijken hoe we dingen beter kunnen doen. Een stukje innovatie eigenlijk. Elke vrijdag ga ik bijvoorbeeld samen zitten met collega Jelle, nemen we klanten door en kijken we hoe we dingen beter kunnen maken. Daar komen vaak hele leuke, onverwachte dingen uit. Dat is ook meteen het leuke van online marketing: het verandert continu en wordt dus nooit saai.”

En het minst leuk?

“Als een campagne niet werkt, of een campagne niet succesvol is. Dat is frustrerend.”

Sprede-Dave-OnlineMarketing-21

Wij zoeken een Junior Online Marketeer!

Word jij Dave zijn nieuwe collega? Spredle is op zoek naar een extra Online Marketeer. 

Bekijk hier de vacature en solliciteer!

Labels
Algemeen nieuws

« Terug

Scroll naar boven