BLOG

« Terug

Jouw trots is belangrijk voor je klanten

Spredle_Creative-content-Blog-5.jpg19 nov

Sterk Ondernemersverhaal

Aandacht trekken is helemaal niet negatief. Wanneer je iets aanbiedt dat uniek is, mag je daar trots op zijn. En iedereen mag dat weten. Het (ver)koopt toch veel prettiger als je in plaats van een standaard verkooppraatje een geweldige oplossing biedt? Een waar je zelf in gelooft? Kritisch naar je verkoopverhaal kijken is weliswaar lastig, maar levert heel veel op. Wat precies legt Spredle je graag uit.

Drijfveren en oplossingen

Even terug naar het begin. Waarom ben je met je onderneming begonnen? Vanuit welke missie en visie schreef jij de onderneming in bij de Kamer van Koophandel? We weten dat ‘gewoon geld verdienen’ geen drijfveer was. Uit ervaring weten we dat gelukkig vrijwel alle ondernemers zakendoen vanuit een passie of een wens. Een sterke behoefte om iets te doen of te maken waar jijzelf en klanten blij van worden.

Met een sterk ondernemersverhaal, humor en relativering komen we samen tot succesvolle marketing.

Ik wil ook creatieve content!

Twijfelen en keuzes maken

Maar wat als de klant op jouw website eerst pagina’s vol informatie moet doorstaan om tot de kern te komen? Dat is geen doen. Sterker nog, daar begint te klant niet eens aan. Daarom is het belangrijk om jouw oplossing direct kort en bondig aan te dragen; snel zichtbaar en vindbaar voor iedereen. We zagen een beetje door, stellen kritische vragen en gaan graag de discussie met je aan over succesvolle marketing. Vanuit deze samenwerking pikken we precies de sterke kanten van jouw verhaal eruit en zetten creatieve content neer met de juiste tone-of-voice voor jouw doelgroep.

Creatieve content is superfood voor je bedrijf

Marketing moet in de eerste plaats leuk zijn. Grafiekjes met onbegrijpelijke informatie die niet stroken met de resultaten in de praktijk dragen hier niet aan bij. Spredle houdt marketing dicht bij de ondernemer. Je zult merken dat het erg leuk is om jouw verhaal te vertellen. Plotseling komt de bevlogenheid weer om de hoek kijken. Een geweldige boost. Met Spredle samenwerken aan een passende weboplossing is als een bootcamp, boksles en meditatiesessie ineen. Na afloop staat je bedrijf weer volledig in zijn kracht en kun je met je ondernemersverhaal de hele wereld aan.

Too good to be true? Spredle biedt een partnership en zorgt dat andere krachten dan de geijkte een rol gaan spelen. We krijgen alles wat vastzit in beweging en lokken reacties uit. En dat allemaal voor de klanten. Want jouw trots is essentieel voor hun vertrouwen. Wat heb je te verliezen?

Ik wil ook creatieve content!Download stappenplan ››

« Terug

Scroll naar boven