Traffic website

Wanneer je in het bezit bent van een website wil je dat er zoveel mogelijk bezoekers langskomen. Dit verkeer aan bezoekers wordt ook wel traffic genoemd. Wanneer je voor het eerst een website online zet zal het niet gelijk storm lopen. Daarom zijn er verschillende tactieken om de traffic naar je website te verhogen. Daarnaast kan het bijgehouden worden waar de traffic voor je website vandaan komt door middel van analyse tools.

Eén van deze tools om te de traffic te meten is Google Analytics. Hierdoor kan je precies bijhouden hoeveel bezoekers er op je website komen, en welke pagina’s er wellicht verbeterd moeten worden zodat de traffic ook langer op je website blijft. Het doel van traffic op je website is dat je deze bezoekers uiteindelijk omzet in conversies.

Traffic website verhogen

Traffic website verhogen met SEO

Door een website te optimaliseren voor zoekmachines, SEO marketing, is het mogelijk om meer bezoekers, traffic, naar je website te leiden. Het investeren in SEO, door bijvoorbeeld het maken van goede web content, zal ertoe leiden dat de website hoger in de zoekresultaten terecht komt voor relevante zoekopdrachten. Een logisch vervolg daarop is dat gebruikers van zoekmachines eerder je website tegenkomen en daardoor ook de kans groter is dat ze doorklikken naar de website. Naast SEO zijn er andere manier om je traffic op je website te verbeteren. Een aantal van deze punten worden hieronder besproken.

Traffic website verhogen met Spredle ››

Social Media

Door middel van social media content kan veel traffic naar je website geleid worden. De veelgebruikte social media netwerken zijn Facebook, LinkedIn, Twitter, en Instagram. Door veelal te posten bouw je naast een naamsbekendheid ook aan meer bezoekers op je website.

Traffic website verhogen met Email Marketing

Door gebruikers van je website die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief af en toe te benaderen met nieuws dat naar de website linkt, kan je de traffic van je website verbeteren. Soms moeten mensen herinnerd of getriggerd worden om opnieuw je website te bezoeken.

Traffic website verhogen

"Door middel van social media content kan veel traffic website naar je website geleid worden"

Traffic website verhogen met Spredle ››

Traffic website en SEA

Ook dankzij SEA, search engine advertisement, kan er traffic op je website komen. Wanneer er een advertentie geplaatst wordt op google wordt de gepromote pagina boven de organische resultaten getoond. Dit is voornamelijk handig op het moment dat de website nog niet goed wordt weergeven in de organische resultaten. Daardoor kun je meer traffic naar de website leiden door middel van zoekmachine adverteren op internet met Google Adwords.

Door al deze tactieken toe te passen zal de website traffic verhogen en daarmee de kans op conversies toenemen.

Meer informatie over groei traffic website?

Wil je meer weten wat Spredle voor jou kan betekenen op het gebied van traffic website en online marketing, download dan nu de brochure.

Leuk dat je interesse hebt!

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure.

Spredle-Shine online-Quote-Suzanne-Meijer.jpg

"“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”"

Suzanne Meijer
Spredle-Shine online-Quote-Marinus-Vlot.jpg

"“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”"

Marinus Vlot

Bekijk impressie van de Spredle Brainday

Traffic website
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven