• home ›› oplossing ›› content ›› web-content-maken

Web Content Maken

Web content maken voor je website kan lastig zijn. Het geheel moet aantrekkelijk zijn voor de bezoeker en daarnaast moet het ook goed leesbaar zijn. Veel MKB’ers hebben moeite met het proces om succesvol web content te maken. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat er te weinig tijd is om dit optimaal te doen. Het gevolg is vaak dat er niet geschreven wordt voor SEO webteksten en dat er standaard website fotos gebruikt wordt.

Website foto's maken

Web Content maken met Spredle ››

Wat is Web Content?

Web content bestaat uit verschillende onderdelen die samen de gehele content vormen van een website. Een aantal van deze onderdelen zullen besproken worden in het volgende onderdeel.

Door gebruik te maken van deze onderdelen om web content te maken kan een bedrijf meer traffic naar de website leiden. Door web content te maken die betrokkenheid oproept zorg je dat bezoekers terugkomen naar de website en daar meer tijd doorbrengen. Daarnaast zorgt het ervoor dat bezoekers je website delen met vrienden en collega's. Dit alles zorgt er uiteindelijk voor dat bezoekers omgezet kunnen worden tot klanten.

Web Content maken voor jouw doelgroep

Maak web content voor jouw doelgroep. Het is belangrijk om je doelgroep te kennen en uitgebreid onderzoek te doen naar de woorden die zij gebruiken en de onderwerpen die zij belangrijk vinden. Als je dit weet kun je content maken die de doelgroep aanspreekt en waar veel interactie mee uitgeoefend, zoals het delen op social media.

Voorbeelden van website foto's

"Met Spredle wordt Web Content voor je gemaakt!"

Web Content met Spredle ››


Web Content maken in vele vormen

Web content kan in vele vormen gemaakt worden, de 2 belangrijkste vormen zijn:

Webteksten schrijven is een vak apart en er moet rekening gehouden worden met SEO. Welke zoekwoorden moet je gebruiken en hoe kun je die het beste gebruiken? Dat zijn vragen waar rekening mee gehouden moet worden tijdens het schrijven van webteksten.

Website fotos kunnen een website compleet maken. Het is hierbij wel belangrijk dat de fotos van hoge kwaliteit zijn en daarnaast een persoonlijke touch hebben. Het is namelijk belangrijk om bij jezelf te blijven.

Spredle en Web Content maken

Spredle vindt het belangrijk dat web content er verzorgt uitziet en interessant is voor de bezoekers van een website. Daarnaast is het van belang voor Spredle dat web content persoonlijk gemaakt wordt, dus niet met standaard stockfotos maar met persoonlijke website foto’s van klanten zelf. Door deze persoonlijke manier van web content maken, worden bezoekers meer getriggerd om verder te lezen. Ook zorgt Spredle dat deze content gevonden wordt door middel van SEO Marketing, en is er een mogelijkheid tot Search Engine Advertising.

Wil je meer weten hoe Spredle jou kan ondersteunen met Web Content maken? Download dan nu de brochure.

Leuk dat je interesse hebt!

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure.

Spredle-Shine online-Quote-Suzanne-Meijer.jpg

"“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”"

Suzanne Meijer
Spredle-Shine online-Quote-Marinus-Vlot.jpg

"“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”"

Marinus Vlot
Web content maken
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven