Online Marketing Bureau in Rotterdam

Of je nu een groot of klein bedrijf bent online marketing kan niet meer ontbreken in deze huidige tijd. Zoekmachines, social Media of e-mail… de kans is groot dat jij zelf gebruik maakt van deze kanalen. Maar nog belangrijker, jouw klanten ook. Het is daarom belangrijk om online aanwezig te zijn. Spredle biedt zelfs voor de kleinste bedrijven een mooi pakket waarmee je jouw online presence uitbreid. Lees hieronder wat onze Online Marketing Oplossing voor het MKB inhoudt.

Online Marketing Oplossing voor MKB

Ondernemers hebben vaak mooie verhalen over hun bedrijf en producten. Wel is het zaak om dit mooie verhaal goed en duidelijk over te brengen aan potentiële klanten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van blogs. De vraag is alleen, hoe krijgen potentiële klanten überhaupt de kans om jouw verhaal te lezen?

Download de Brochure ››

online marketing bureau rotterdam

Content verspreiden

Het alleen plaatsen van content op een website is tegenwoordig niet meer genoeg. Je zult op een bepaalde manier de aandacht moeten trekken van jouw doelgroep. Dit doe je op de platformen waar jouw doelgroep zich bevindt. Je kunt je content daarom verspreiden via verschillende kanalen.

SEO

Het wordt altijd geadviseerd om je blogs volgens SEO richtlijnen te schrijven. Gebruik zoekwoorden in je blogs waardoor je ook de mogelijkheid biedt om op kanalen zoals Google gevonden te worden.

Social Media

Daarnaast gebruikt vrijwel iedereen social media, of het nu Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn is. Het verspreiden van de blogs op social media zorgt voor een groter bereik waardoor meer mensen je onderneming te zien krijgen. Afhankelijk van de fase in de customer journey waarop je je richt kun je potentiële klanten aanzetten tot actie.

online marketing bureau rotterdam Spredle

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven versturen naar mensen die daar echt op zitten te wachten is van onschatbare waarde. Een inschrijving op een nieuwsbrief laat zien dat mensen geïnteresseerd zijn in je verhaal en dit niet willen missen. Je content verspreiden via email is daarom belangrijk om deze mensen op de hoogte te houden van je activiteiten.

Online Adverteren

Een snellere groei stimuleren kan. Wil je jouw verhaal aan nog meer mensen binnen jouw doelgroep tonen? Dan bestaat de optie om te adverteren op social media of Google.

Ben je geïnteresseerd in een all-in-one Online Marketing pakket inclusief website?

Download de Brochure ››

Leuk dat je interesse hebt!

Vul je gegevens in en ontvang onze brochure.

Spredle-Shine online-Quote-Suzanne-Meijer.jpg

"“Klanten gaan hier vaak met een big smile weg. Ze hebben eindelijk zin in online marketing. Heel mooi om te zien.”"

Suzanne Meijer
Spredle-Shine online-Quote-Marinus-Vlot.jpg

"“Kom vooral eens met ons sparren over de online marketing van jouw bedrijf.”"

Marinus Vlot
Online marketing bureau rotterdam
4,8/5 gebaseerd op 26 reviews
Scroll naar boven