Sluit navigatie
 • SPREDLE BRAINDAY
 • Brainstorms
 • Workshops
 • In 1 dag alles helder!

BESTE KLANT,

Ongeveer eens per maand organiseren wij voor startende klanten de Spredle Brainday. Deze super leuke dag - met diverse workshops, brainstorms en een heerlijke lunch - is de perfecte start van jouw succesvolle online marketing!

SCHRIJF JE IN ››

DAGPROGRAMMA

Koffie.gif

9.00 uur - KOFFIE

De Spredle Brainday start met inloop met koffie of thee. Vervolgens volgt de introductie en splitst de groep zich op in kleinere werkgroepjes waarmee zij het programma vervolgen.

Aandeslag3.gif

BRAINSTORM: Jouw bedrijf in beeld

In deze brainstorm maken we een analyse van jouw bedrijf. Wat werkt wel, wat werkt niet? We maken samen keuzes zodat een krachtige propositie geformuleerd wordt.

Blokdesign.gif

WORKSHOP: Puzzel jouw website

In deze workshop inventariseren en structureren we de producten, diensten en portfolio en maken deze overzichtelijk. We bepalen een duidelijke navigatie en maken, met behulp van het blokkensysteem, een blauwdruk van de verschillende webpagina’s.

Lunch.gif

12.30 uur - LUNCH

We lunchen met de hele groep.

Foto2.gif

BRAINSTORM: Shine online

In deze workshop geven we antwoord op verschillende vragen rondom de uitstraling van jouw bedrijf. Welke uitstraling past het best bij jou? Welke kleuren en typografie kan je dan het beste gebruiken? Welke tone-of-voice past bij jou?

Aandeslag.gif

WORKSHOP: Spread all

Wat wordt het eerste thema voor jouw Spredle campagne? Verder doen we een korte inventarisatie: Welke Social Media kanalen heb je al? Daarnaast geven we uitleg over het aanmaken van de perfecte e-maillijst van jouw relaties en uitleg over o.a. social media en Google AdWords.

LOCATIE

De Spredle Brainday vindt plaatst op de begane grond van de Tribes Tower in Capelle aan den IJssel. Op de bovenste verdieping bevindt zich ook het kantoor van Spredle.

Tribes.jpg

ADRES

TRIBES TOWER
Rivium Quadrant 143
2909 LC Capelle aan den IJssel

Routeplanner
Teibes2.jpg

ROUTE

De Tribes Tower, gelegen in businesspark Rivium, is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Eenmaal aangekomen bel je aan bij Spredle en doen wij de slagboom of deur open. Je kunt de auto gratis parkeren op het dek.

DIRECT INSCHRIJVEN

Let op: Wees er op tijd bij! De plaatsen zijn beperkt.

Volg Spredle

Volg de laatste ontwikkelingen via social media of onze nieuwsbrief.

Spredle Family

Contact

  Spredle B.V.
  Rivium Quadrant 143
  2909 LC Capelle aan den IJssel

       Scroll naar boven