Aan de slag als flexibele TEKSTSCHRIJVER?

  • Flexibele functie voor zzp'er (of student)   gesloten 

Heb jij passie om, als zelfstandige, teksten te schrijven en beheers je voldoende de Nederlandse taal? Wij zijn op zoek naar flexibele tekstschrijvers die artikelen schrijven voor onze klanten. Schrijf je in binnen onze pool en je ontvangt van ons opdrachten die je zelf kan weigeren of aannemen. Klink goed toch? Je kunt je aanmelden via het formulier en wij nemen contact met je op om de details door te spreken.

Tekstschrijver-Copyrighter-vacature.jpg

Hoe werkt het?

Spredle verzorgt online communicatie voor haar klanten. Daar horen uiteraard ook teksten bij en daar hebben we jou voor nodig! Binnen een pool van verschillende tekstschrijvers worden door ons opdrachten uitgegeven. Als tekstschrijver bepaal je zelf of je een klus wel of niet aanneemt. Het is mogelijk om diverse type tekstopdrachtenten te krijgen. Denk aan BLOG artikelen, teksten voor social media en/of webteksten. Vooraf bepalen we de prijs die je na oplevering aan ons kunt factureren.

"Je ontvangt van ons opdrachten die je zelf kan weigeren of aannemen. Klinkt goed toch?"

Schrijven van Infopagina's

Veelvoorkomende opdrachten zijn teksten voor onze Infopagina's. Dit zijn pagina's met als doel beter gevonden te worden. Ieder kwartaal wordt er bij een aantal klanten zo'n pagina toegevoegd. Je bent (nog) niet (helemaal) op de hoogte van alle ins en outs rondom het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten? Geen nood! Wij hebben een handige checklist klaarliggen die precies verteld waar aan de teksten moeten voldoen. Het zijn in ieder geval artikelen rond de 500 woorden en je krijgt een week de tijd de tekst op te leveren.

In het kort

  • Goede beheersing Nederlandse taal
  • Zelfstandig werken
  • Flexibel inzetbaar
  • Werken op eigen laptop/tablet/computer

Aanmelden als Tekstschrijver

PS: Na de aanmelding nemen we uiteraard even contact met je op om het nodige verder te bespreken. Tot Spredles!

Aanmelden als Tekstschrijver
Scroll naar boven